Inga tecken på att något skulle vara på gång än, troligtvis tar det ett par dagar till. Valparna verkar dock ha det bra där inne; jag kan känna dem mer och mer. Väntan börjar dock kännas väldigt frustrerande…
Pennys ätande är det lite si och så med fortfarande, idag har hon knappt ätit något än. Hon knatar fortfarande med på 2,5-3 km långa promenader utan problem.
Eftersom det kommer att komma ut en hel del YouTube-filmer på valparna här så tipsar jag redan nu er som läser denna blogg i mobilen att välja “Desktop version” längst ner så kan ni utan problem se filmerna (och bloggens rätta utseende).
Nästa inlägg blir förhoppningsvis ett positivt sådant.

No signs of anything happening yet, it will probably be another couple of days. The puppies seem awfully comfortable in there; I can feel them more and more. However, I must admit all this waiting is quite frustrating…
Penny has continued with her irregular eating habits: today she has hardly touched her food. She still tags along quite happily on our 2.5-3 km long walks.
Since there will be a lot of YouTube videos here from now on, I suggest those of you reading this blog on a mobile phone choose the “Desktop version” at the bottom of this page. This will enable you to watch the videos without any problems (and you will also see the blog’s correct design).
Hopefully my next post here will be a positive one.