I förrgår blev det det sista riktiga badet följt av mammafrisyr. Med tanke på årstiden ville jag inte klippa alltför kort. Min förhoppning är också att jag inte ska behöva vänta alltför länge innan vi kan avsluta utställningschampionaten.
Vi tjuvstartade även lite med valpfodret (som man egentligen ska börja med nu vecka 6) tidigare i veckan. När jag testade att ställa ner matskålen utan iblandad köttkorv fick jag en blick som ordagrant sa ”Va f-n är det här?! Glöm att jag äter det!”. Tur att korvarna finns! All mat går ner, även om det tar två tillfällen. Det känns inte alls lika hopplöst som förra gången.
Till helgen flyttar vi ut till vårt tillfälliga valphem!


The day before yesterday Penny had her final proper bath followed by a Mummy haircut. Considering the cold season I did not take off too much. I’m also hoping to be able to finish her show championships later this year.
We also made a false start with the puppy food a few days ago (this is something one normally starts with at week six). When I put down her bowl without having mixed in some meat sausage she gave me a look that literally said ”What the f**k is this?! No way I’m eating that!”. Good thing there are meat sausages! She finishes every meal, although maybe not in one session. I don’t feel as disheartened as last time.
This weekend we’ll be moving to our temporary puppy home!