Nu ikväll bestämde sig kärleksparet själva för att det var dags. Jag blev så överraskad av detta! Penny kändes inte alls färdig imorse; inte alls mjuk i vulvan och flytningarna var fortfarande något för mörka så jag trodde att det inte ens skulle gå imorgon. Men tydligen hade jag fel. De satt inte ihop särskilt länge, nog den kortaste ”hängning” jag varit med om. Så vi gör ett nytt försök imorgon under lite bättre kontrollerade former.

This evening the two lovebirds decided it was time. I was taken completely by surprise! Penny didn’t seem ready at all this morning; no softness to the vulva and the discharge was still a bit too dark making me think it wouldn’t even be possible tomorrow. Apparently, I was wrong. It didn’t last very long, probably the shortest ”tie” I’ve experienced so far. So tomorrow we’ll have another go, hopefully I will have more control of the situation.